söndag 5 december 2010

Julmat

Denna helgen har det varit julstök på hög nivå. I Lördags var vi hemma hos Jessica och gjorde janssons, skinka och en massa annat som hör till julbordet. Detta för att förbereda inför SWEA:s jullunch som vi annordnade idag Söndag.





26 grader varmt och här sitter jag på terassen
och gör Janssons i solen ...






Ida fixar skinkan





Helen fixar Nejlikor





Jansson som ska in i ugnen






Skinka, ser inte så gott ut, men smakar desto bättre










Fika efter allt fix. 





Sedan blev det shopping på Zara, pizza och tillsist
drinkar i nattvimmlet i Tesvikiye







SWEAS Jullunch på Svenska konsulatet















Finporslinet


















Så Svenskt det kan bli!

50 st glada svenska Istanbulbor
















1 kommentar:

  1. gud så gott! själv har jag inte ens smakat på något som liknar julmat och här är det mer julkänsla än någonsin med all snö!
    kul att följa dig på denna blogg.

    kram!

    SvaraRadera